Categorie Zakelijk

Gemeente Peel & Maas vergaderen

de frisfabriek gemeente peel en maas vergaderen multifunctionele vergaderruimte scaled

Luxe, warmte en rust, gegoten in een grote, multifunctionele vergaderruimte. De keuze voor zand en taupe tinten met een vleugje groen in combinatie met rijke materialen geven de ruimte cachet.  Wij maakten van 2 ruimtes één, door een wand te…

V&F Consult Meijel

FleurFotografeert 56
V&F Onderwijs Consult ondersteunt scholen bij het concreet maken van hun onderwijsidealen. Wij mochten het complete interieur ontwerpen en uitvoeren voor het kantoor in Meijel. Van maatwerk tot aan de losse meubels/verlichting en styling. Een werkplek, cursus- en vergaderruimte in één! De combinatie van kleuren en materialen zorgt ervoor dat de ruimte in al deze functies tot zijn recht komt. Warm en zakelijk, maar voornamelijk ook vertrouwd! Een plek waar mensen zich op hun gemak voelen. Vormen van het logo komen terug in de op maat gemaakte en flexibele vergadertafels, en in het buitenmeubilair. De tekst op de muur en de texturen van het vloerkleed en de tegeltjes achter de pantry geven de ruimte net dat beetje extra karakter.

Jumbo d’n Overkant

de frisfabriek interieur jumbo kantoor vergader ruimte 9 scaled
Een multifunctionele ruimte voor de Jumbo in Panningen, aan ‘’d’n Overkant’’ van de gevestigde supermarkt. Een ruimte die dient als kantoor, vergader- en trainingsruimte. De samenstelling van kleuren, materialen en meubilair ademt echt Jumbo Panningen. Basic mét karakter en natuurlijk een stukje fun.