Advies & Ontwerp

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de keuze voor een lamp: bij De Frisfabriek helpen wij u graag het ideale totaalplaatje te creëren.

Tijdens uw bezoek aan onze winkel kunt u ons natuurlijk altijd aanspreken voor interieuradvies of vragen aan ons stellen. We hebben de expertise in huis, dus maak er gebruik van!

Heeft u behoefte aan wat uitgebreider advies of wilt u bijvoorbeeld samen met Moniek of Janneke aan een interieurplan werken, maak dan even een afspraak. Dan weten we zeker dat we de tijd voor u kunnen nemen. Aan de hand van foto’s en plattegrondjes van de ruimte(s) helpen wij u slimme keuzes te maken.

Interieurontwerp

Wij kunnen veel van de producten die we voorstellen in onze projecten leveren. Dat geeft ons meer ruimte om uitgebreid op de eigenschappen in te gaan, aan de hand van voorbeelden in de winkel. Productadvies binnen onze collectie is vanzelfsprekend en kosteloos.

Een interieurontwerp is uitgebreider en plaatst losse meubels of maatwerk meubels in een groter geheel (in 3D). Ons interieurontwerp wordt laagdrempelig aangeboden. De daadwerkelijke kosten voor ontwerp en begeleiding worden als borg berekend.

Na afloop van het interieurontwerp wordt de borg in mindering gebracht op een order die in verhouding staat tot de borg en de geleverde inspanning. Zo zijn er verder geen kosten verbonden aan een interieurontwerp.

De borg voor een interieurontwerp (per ruimte) is € 395,- incl. btw

Interieuradvies op locatie

Bent u in grote lijnen tevreden met uw interieur maar wel op zoek naar een nieuwe frisse blik op uw interieur? Wij geven advies op locatie en kunnen u adviseren over het kleur en materiaalgebruik, maar ook over de indeling en styling.

Ons interieuradvies wordt laagdrempelig aangeboden. De daadwerkelijke kosten voor een advies op locatie worden als borg berekend.

Indien u na het advies besluit om bepaalde producten bij de Frisfabriek af te nemen wordt de borg in mindering gebracht op een order die in verhouding staat tot de borg en de geleverde inspanning.


De borg voor een interieuradvies op locatie is € 95,- incl. btw voor circa 1 uur (exclusief reiskosten buiten een straal van 15 km van Panningen)

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken voor interieuradvies of interieurontwerp? Neem vrijblijvend contact op!