Advies & Ontwerp

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de keuze voor een lamp: bij De Frisfabriek helpen wij Mooie en unieke interieurs ontwerpen en realiseren, daar ligt onze passie. Kwaliteit en maatwerk zijn in al ons werk zichtbaar. Ons team van vakmensen doet er alles aan om jouw woonwens te realiseren.

Tijdens uw bezoek aan onze winkel kunt u ons natuurlijk altijd aanspreken voor interieuradvies of vragen Dat kan door net dat hippe vaasje toe te voegen aan jouw woonkamer, een compleet interieurplan te maken of simpel door advies te geven. Wij helpen jou graag!

Interieuradvies op locatie

Je zit met de handen in het haar. Jouw interieur heeft gewoon een dringende upgrade nodig. Je hebt al een keer een nieuw kussen op de bank gelegd, maar verder kom je gewoon niet. De meubels zijn nog prima, maar je mist dat stukje eigenheid waardoor het echt jouw thuis is.

Onze interieurstylistes kijken met een interieuradvies op locatie (eventueel met productvoorstel) samen met jou naar de mogelijkheden. Welke kleur of welke materialen zijn passend voor jouw wanden of vloeren? Welk meubel past wel en welk niet? Welke accessoires en welke styling heeft de ruimte nodig? Moniek en Janneke geven hier antwoord op!

(95 euro borg* exclusief reiskosten)
Met productvoorstel, concrete offerte en presentatie bij de De Frisfabriek (195 euro borg*)

3D interieurontwerp

Wil je het even helemaal anders? Ga je verhuizen of staat er een verbouwing op de planning en wil je helemaal opnieuw beginnen, dan helpen wij jou met het ontwerpen en realiseren van een compleet nieuw interieur. We leveren maatwerk waardoor jouw huis een unieke uitstraling krijgt. Wij kijken wat de ruimte qua kleur en materiaal nodig heeft, welke meubels passend zijn en welke accessoires de ruimte af maken.

Door middel van een 3D schetsontwerp en een productvoorstel komt dit advies tot leven. Tijdens een presentatie bij De Frisfabriek laten we je voelen en zien wat volgens ons de ruimte nodig heeft om jouw hart sneller te laten kloppen. Daarbij ontvang je van ons een concrete offerte waar in alle mogelijkheden worden uitgelegd.

(395 euro per ruimte*) 
*De daadwerkelijke kosten voor een advies op locatie of een 3D interieurontwerp berekenen wij als borg. Indien u na het advies besluit om bepaalde producten bij de Frisfabriek af te nemen wordt de borg in mindering gebracht op een order die in verhouding staat tot de borg en de geleverde inspanning.

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken voor interieuradvies of interieurontwerp? Neem vrijblijvend contact op!