de frisfabriek advies en ontwerp scaled

Advies & Ontwerp

Stel, je hebt net een huis gekocht, maar je hebt geen idee hoe je de ruimtes moet inrichten. Dan ben je bij ons op de juiste plek! Janneke en Moniek helpen je vol enthousiasme bij het maken van een passend en op maat gemaakt plan, waar jij blij van wordt. Daarnaast begeleiden ze het proces van A tot Z. Van schets tot oplevering. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je wél een idee hebt, of misschien alleen behoefte aan een professionele blik die meekijkt? Neem contact op en vraag naar onze mogelijkheden!

Advies op locatie

Je zit met je handen in het haar. Jouw interieur heeft echt een dringende upgrade nodig. Je hebt al een keer een nieuw kussen op de bank gelegd, maar verder kom je niet. De meubels zijn op zich nog prima, maar je mist dat stukje eigenheid waardoor het ook echt af is. Janneke en Moniek kijken samen met jou ter plekke naar de mogelijkheden. Welke kleuren en materialen zijn passend voor jouw huis? Welke stoel past wel en welke niet? Welke accessoires zorgen voor de kers op de taart? Zij geven hier graag antwoord op!

(95 euro borg* exclusief reiskosten)
Met productvoorstel, concrete offerte en presentatie bij de De Frisfabriek (195 euro borg*)

3D Interieurontwerp

Wil je het helemaal anders? Ga je verhuizen of staat er een verbouwing op de planning en wil je met een blanco canvas beginnen? Wij helpen je graag met het ontwerpen en realiseren van een nieuw interieur. Door middel van een 3D schetsontwerp en een productvoorstel laten we ons ontwerp tot leven komen. Daarbij ontvang je van ons een concrete offerte waar in alle mogelijkheden worden uitgelegd.

(€395 per ruimte)
*De daadwerkelijke kosten voor een advies op locatie of een 3D interieurontwerp berekenen wij als borg. Indien je na het advies besluit om bepaalde producten bij de Frisfabriek af te nemen wordt de borg in mindering gebracht op een order die in verhouding staat tot de borg en de geleverde inspanning.

“Ruimtes inrichten is mijn grote passie, daar krijg ik veel energie van. Ik luister goed naar de wensen van de opdrachtgever, en geef er een verrassende draai aan. Regelmatig krijg ik berichtjes van blije klanten, die vertellen dat ze zo genieten van het vernieuwde interieur. Daar doe je het voor!”

Moniek Heijnen, interieurontwerper

Moniek Heijnen Interieuradviseur De Frisfabriek

Zakelijk

Ook de zakelijke klant kan terecht bij De Frisfabriek. Onze vakmensen geven vakkundig advies en maken een passend en uniek ontwerp voor de betreffende werkomgeving. Wij maken een persoonlijke offerte op aanvraag, waarbij wij met een borg werken. Deze borg vervalt wanneer De Frisfabriek het interieurontwerp realiseert. Ook voor een Turn-Key interieurproject, waarin wij het ontwerp, de realisatie en de begeleiding verzorgen, kun je bij ons terecht.