de frisfabriek onze merken scaled

Onze Merken

In onze winkel vind je diverse merken die ons inspireren, die van hoge kwaliteit zijn en die we graag met je delen. Merken als HK Living, HAY, FEST Amsterdam, Ferm Living, Studio Henk en House Doctor. Hier tonen we slechts een klein gedeelte van ons assortiment. Wil je meer zien, kom dan vooral langs in onze winkel!

Shop op merk

Hay

Hay is een grote naam in Scandinavisch design. Kleurrijk, gemakkelijk te combineren en ondanks de luxe materialen en afwerking nog steeds toegankelijk geprijsd. De collectie bestaat uit royale banken, stoelen, verlichting, tafels en woonaccessoires. Kent u de collectie About a Chair? Een stoel die u helemaal zelf kunt samenstellen, en wij helpen u hier graag bij! De modulaire banken Mags en Mags Soft zijn een uitkomst voor grote en kleine woonkamers.

Hk Living

HKliving is een Nederlands interieurmerk dat is opgericht door Emiel Hetsen en Sander Klaver. De initialen van hun beide achternamen zijn gebruikt om de merknaam HKliving te creëren. De combinatie van een creatieve geest en een wiskundig brein is een winnende formule gebleken. Aan de basis creëert HKliving toegankelijke collecties met producten die geïnspireerd zijn op traditionele en bruikbare ontwerpen met respect voor de geschiedenis, maar altijd om het een moderne uitstraling te geven. Tijdens het ontwerpproces is de nadruk gelegd op het eren van de originele stijl/invloed, maar tegelijkertijd ook het creëren van toegankelijke items.

Fest Amsterdam

Fest Amsterdam biedt betaalbaar, high-end design. Dit sluit natuurlijk naadloos aan bij de Frisfabriek! De meubelindustrie is een traditionele wereld, maar Fest houdt er niet van om de dingen te doen ‘omdat het altijd al zo gedaan wordt’. Bij FEST doen ze dingen op hun eigen manier, omdat zij ervan overtuigd zijn dat dát de beste manier is. Ze dromen groots en zoeken altijd naar vernieuwende oplossingen.
Van accessoires, tot klein meubilair- maar ook groot meubilair, vloerkleden en verlichting. Fest heeft een breed en uniek aanbod in talloze kleur en materiaal mogelijkheden!