de frisfabriek nieuwbouw woning kessel woonkamer slaapkamer

Nieuwbouw woning Kessel

Deze levensloopbestendige nieuwbouwwoning in Kessel vroeg om een karakteristiek en stoer interieur in warme tinten. De begane grond is uitgevoerd met één grote leefruimte, waarin zowel de keuken, de eetkamer als de woonkamer zijn gerealiseerd. De inrichting vroeg daarom om extra warmte en hier en daar een onderbreking, waardoor knusse ruimtes ontstaan.

De lange achterwand is daarom opgeknipt in verschillende delen. Zo accentueert de aardetint op de wand de zithoek, en de houten latten met petvilt accentueren de eethoek. De houten latten panelen zorgen door het petvilt ook nog eens voor een dempende werking, wat goed is voor de akoestiek.

De stoere Vint Couch van HK-Living vormen samen met het vloerkleed in cognac, zand en groentinten de basis voor de zithoek. De knopen in de bank en de rib stof zorgen voor extra karakter. Aan het audiomeubel hebben we extra sfeer toegevoegd door er een letterbak boven te plaatsen. Deze loopt door links van de deur, waardoor de zithoek breder wordt getrokken.

Merken die werden toegepast:

Foto’s door: Fleur Fotografeert