Over ons

Wij zijn een klein team van vakmensen in een voormalige frisdrankfabriek. In deze gerenoveerde fabriek ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij complete interieurs. Maar ook voor alleen een tafel kunt u bij ons terecht!

Eigen ontworpen interieur oplossingen vullen we aan met onze veelzijdige collectie van meubels, woonaccessoires en unieke prints. Op die manier creëren wij een totaalplaatje!

In 2018 richtte Eddy Brummans de Frisfabriek op. Dit kwam voort uit zijn droom om zijn eigen ontworpen meubels van Just Blocks te verkopen in een winkel naast andere mooie meubelmerken. Just Blocks is ons eigen merk (opgericht in 2003) en heeft een meubel collectie van onder andere tafels en kasten.

Naast deze collectie ontwikkelt Just Blocks een stukje maatwerk in het meubelatelier dat vanuit de winkel zichtbaar is middels een stalen pui!

De unieke prints worden op een ambachtelijke manier gedrukt in de drukkerij van Karakter prints die te vinden is op de verdieping. Naast een print voor in uw interieur kunt u hier ook terecht voor geboortekaarten, trouwkaarten, stempels en wenskaarten. Nieuwsgierig geworden naar wat Karakter precies voor u kan betekenen?

Zowel de prints, de meubels als de woonaccessoires zijn te bekijken in onze woonwinkel aan de Steenstraat 30 in Panningen.

Kom langs in onze winkel!

Eddy Brummans, De Frisfabriek - Just Blocks
“Ik hou niet van interieurtrends, waardoor ruimtes allemaal op elkaar lijken. Wij vinden dat ruimtes juist een unieke ervaring verdienen. Of dit nu een woonkamer, winkel of openbare ruimte is. Daar wil ik graag bij helpen.”
- Eddy Brummans eigenaar

Het team

Ruud Beumers meubelmaker De Frisfabriek
Ruud Beumers
Meubelmaker
Don Verlinden meubelmaker De Frisfabriek
Don Verlinden
Meubelmaker
Moniek Heijnen, Interieurontwerper bij de Frisfabriek
Moniek Heijnen
Interieurontwerper
Janneke van Oijen
Janneke van Oijen
Interieurontwerper
Eddy Brummans De Frisfabriek - Just Blocks
Eddy Brummans
Eigenaar