team de frisfabriek panningen interieurontwerper moniek heijnen2 scaled

Vanwege alle omstandigheden omtrent het COVID-19 virus introduceren wij iets nieuws bij De Frisfabriek, namelijk ONLINE INTERIEURADVIES. Zoals het RIVM adviseert is het beter om zoveel mogelijk binnen te blijven en dat nemen wij zeker serieus. Dat neemt niet weg dat we niet onze expertise aan u kunnen laten zien. Onze interieuradviseur staat nog steeds voor u klaar en heeft zin om voor u aan de slag te gaan! 

Normaal gesproken vragen wij voor een interieurontwerp en een advies op locatie een borgsom die u terug krijgt op het moment dat u over gaat tot de aanschaf van bepaalde producten. Een online interieuradvies is altijd kosteloos! En u krijgt 10% KORTING op de voorgestelde producten!

Heeft u een ruimte, een bepaalde wand of misschien een hoekje waar u geen raad mee weet? Dit is het moment om kennis te maken met interieurontwerpsters Moniek of Janneke die u verder kan helpen in uw denkproces!

Behoefte aan een uitgebreid advies met onder andere een 3D tekening en verlichtingsvoorstel? Informeer naar onze tijdelijke actie voor interieurontwerpen en interieuradvies op locatie.

Hoe gaan we te werk?

  • Zodra je onderstaand formulier hebt ingevuld zullen wij binnen 48 uur contact opnemen om het één en ander te bespreken
  • We nemen dan contact op via de door u aangegeven contactvorm
  • Tijdens dit gesprek zullen we uw wensen bespreken en wat wij daarin kunnen betekenen
  • Ook bespreken we tijdens dit gesprek hoe snel we bij u terugkomen met ons advies
  • Bekijk hier een voorbeeld van een advies