de frisfabriek nieuwbouwwoning helden woonkamer keuken kinderhoek

Nieuwbouw woning Helden

En dat is… 4 op een rij! Leuk weetje; deze nieuwbouwwoning in Helden is de 4e woning uit hetzelfde project die wij hebben mogen inrichten. Kun jij ze ontdekken tussen onze projecten?

Het leuke is dat alle 4 deze projecten totáál verschillende interieurs zijn geworden. Dit interieur  hoort zoals je ziet bij een jong gezin. Praktisch, betaalbaar en kindvriendelijk, dat stond hier voorop. Voeg daar een flinke dosis lef qua kleur aan toe en je krijgt dit kleurrijke, warme en speelse interieur.

De al geplaatste keuken kreeg een upgrade door de tegeltjes in visgraat motief in een warme, rode kleur. De lange wand wisten we te ‘’breken’’ door verschillende kleurvlakken toe te voegen. En het zoontje van dit jonge gezin kreeg een centrale plek in de woning, namelijk precies in het midden van de ruimte. Hier mag geleefd en gespeeld worden! Door middel van de roomdivider wordt de speelruimte nog eens extra benadrukt en de kurkwand nodigt uit om alle knutselwerkjes en tekeningen op te hangen.

De kobaltblauwe kleuraccenten maken het samen met de styling helemaal af. Een mooi voorbeeld hoe je een ruimte met standaard meubilair geheel naar wens kunt inrichting. De Frisfabriek heeft voor ieder wat wils!

Merken die werden toegepast:

Foto’s door: Fleur Fotografeert