de frisfabriek leefkeuken meijel totaalplan interieur scaled

Leefkeuken Meijel

Wow, wat een knaller van een keuken! Deze klanten hadden een doel; het bestaande huis van hun (schoon) ouders verbouwen tot een modern, licht en open geheel. 

We maakten daarom een totaalplan voor de complete benedenverdieping. Wanden werden gesloopt, er is over het gehele oppervlak een troffelvloer aangebracht, en daar hoorde natuurlijk ook een nieuw interieur bij! Het complete interieur is gebaseerd op de keuken, die het hart van het huis vormt. De zwarte fronten, in combinatie met een wit marmerlook blad en de eikenhouten details, maken dit een prachtig en tijdloos ontwerp. Het vloervlak van PVC in geometrische vormen zorgt ervoor dat het eiland er nóg meer uit springt. Door de lengte van het kookeiland wordt de keuken met de woonkamer verbonden. Er is veel rekening gehouden met details. Zo zorgt de stalen balk boven het kookeiland, die we integreerden in het verlaagde plafond, voor een verrassende en speelse twist. 

In de woonkamer bedachten we nog dit moderne audiomeubel rondom de bestaande haard. De Jax bank van HK Living zet dit meubel vervolgens kracht bij en zorgt voor een ruime, knusse zithoek. 

Merken die toegepast zijn:

  • HK Living
  • Beside Rugs
  • HAY
  • Ferm Living
  • FEST