de frisfabriek aanbouw helden leefkeuken bar

Aanbouw Helden

WAUW! De ‘’wow-factor’’, dat moest deze keuken krijgen, dat stond voorop! Voor de bewoners van deze vrijstaande woning te Helden mochten wij in het verleden ook al de rest van het interieur bedenken en uitvoeren. Deze nieuwe keuken maakt de cirkel rond.

De nieuwe aanbouw waarin de keuken gevestigd is loopt, door het vele gebruik van glas en het hoge plafond, naadloos door in de tuin. De nieuwe U-vormige keuken lijkt er wel een uit een boekje. Het gebruik van messing, goud/brons kleurige tegels, mat zwart en marmer geven deze keuken een luxe en warme uitstraling.

Het U-vormige eiland vormt een echte eye-catcher en het hart van het huis. Wanneer er gekookt wordt kan er lekker aangeschoven worden aan weerszijden van de bar met een borrel. En borrel keuze genoeg, door de prachtige stalen flessen en glazen luifel met verlichting boven het blad.

De details in deze keuken maken het helemaal af. Zo wordt de binnenzijde van het werkblad verlicht door een dimbare LED strip, maakten we gebruik van unieke materialen en bekleedden we het plafond met hout. Dit project was een echte uitdaging, maar niets is ons te gek! WAUW!

Merken die werden toegepast:

Foto’s door: Fleur Fotografeert